O víkendu 21. a 22. října proběhly na loděnici úplně poslední závody sezóny. Bylo to už podruhé, co se v Brně odjel poslední závod ve sjezdové termínovce. Tentokrát jsme ale museli původní termín změnit, aby opravdu o poslední závod šlo. Oba dny se jely dvě jízdy, vždy jedna delší a jedna kratší. Přijeli závodníci z Kounic, Vysokého Mýta a Kroměříže. Dohromady startovalo třicet sedm lodí. 

 

Celý víkend nám vyšlo hezké počasí, až na nedělní vyhlášení výsledků, kdy začalo trošku poprchávat. Ráno se všichni potkali na loděnici, kde se mohli zahřát u ohně, občerstvit v kantýně a vyčkávat na samotný start. Ten byl ráno v deset hodin. První jízda, dlouhá asi dva a půl kilometru, byla vždy s otočkou kolem mostu v Jundrově. Druhá byla kratší. V sobotu startovala v Komíně a v neděli už šlo o opravdu krátký závod. Startoval v Jundrově u mola a nejrychlejší Adam byl v cíli po necelých pěti minutách.

 

Na start se postavilo opravdu hodně členů našeho oddílu. Od předáků, přes žáky k juniorům, al také dospělí. Na většinu z nich také v cíli čekal diplom s medailí a nějaké ceny. Na diplomu se objevila úplně nová fotka našich členů, kterou jsme fotili pár dní před závodem. Děti jsou rády, že na nich mohou být a tak už plánujeme jarní focení. 

 

V průběhu závodů si děti hráli na trampolíně, workoutovém hřišti i u pingpongového stolu, kolem kterého jsme v sobotu po závodech položily umělou trávu.

 

Sezóna nám těmito sjezdy na rozloučenou skončila. Do konce října ještě budeme jezdit na vodě, ale od listopadu začíná příprava na novou sezónu a my se přesuneme do posilovny, tělocvičny a na bazén.

 

Na vodě se vidíme na Štědrý den!